Aanmelding

Uw huisarts  kan u naar ons verwijzen via zorgdomein of via een verwijsbrief. U kunt zichzelf ook aanmelden met het aanmeldformulier. Om voor vergoeding van een zorgverzekering in aanmerking te komen, heeft u wel een verwijsbrief van de huisarts nodig. Deze kan ook later aangeleverd worden. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen voor een pre-intake waarin we bespreken of behandeling binnen GGZ Praktijk Barneveld passend lijkt. 

De intake

Indien een aanmelding passend is, wordt een intake gepland. Het kan zijn dat er tussen aanmelding en intake een wachttijd is. Voor vergoede zorg heeft u een verwijzing van de huisarts nodig met een datum voor de datum van de intake maar niet ouder dan 6 maanden. De intakefase bestaat uit 1-3 gesprekken. Het kan nodig zijn informatie op te vragen bij andere zorgverleners of een naast betrokkenen te spreken. Voor de intake wordt u ook gevraagd een vragenlijst in te vullen.  Uw huisarts wordt, als u hier toestemming voor geeft, geïnformeerd over de intake fase. 

Behandelplan

Wanneer de intake tot een behandeling leidt, wordt de intake fase afgerond met een behandelplan waarin uw diagnose, behandeldoelen en manier van behandelen beschreven staat. De behandeling start over het algemeen direct aansluitend op de intakefase.

Evaluatie

De behandeling word periodiek geëvalueerd. Tijdens evaluatie wordt bekeken of de behandeling goed verloopt, of deze bijgesteld moet worden of dat de behandeling afgesloten kan worden. 

Afsluiten

Bij afsluiten word u opnieuw gevraagd een vragenlijst in te vullen. Ook wordt uw huisarts, indien u toestemming geeft hiervoor, op de hoogte gebracht van het behandeltraject.