Aanmelding

Uw huisarts  kan u naar ons verwijzen. Ook kunt u zich met het aanmeldformulier aanmelden. Ook dan heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts. Er wordt contact met u opgenomen voor een pre-intake waarin we bespreken of behandeling binnen GGZ Praktijk Barneveld passend lijkt. 

De intake

Indien een aanmelding tot een intake leidt, volgt een intake. Voor vergoede zorg heeft u voor de intake een verwijzing van de huisarts nodig. De intakefase bestaat uit 1-3 gesprekken. Ook kan het nodig zijn informatie op te vragen bij andere zorgverleners of een naast betrokkenen te spreken. Voor de intake wordt u ook gevraagd de ROM vragenlijst in te vullen.  Uw huisarts wordt, als u hier toestemming voor geeft, geïnformeerd over de intake fase.

Behandelplan

Wanneer de intake tot een behandeling leidt, wordt de intake fase afgerond met een behandelplan waarin uw diagnose, behandeldoelen en manier van behandelen beschreven staat. De behandeling start over het algemeen direct aansluitend op de intakefase.

Evaluatie

De behandeling word periodiek geëvalueerd. Tijdens evaluatie wordt bekeken of de behandeling goed verloopt, of deze bijgesteld kan worden of da deze afgesloten kan worden. 

Afsluiten

Bij afsluiten word u opnieuw gevraagd een ROM vragenlijst in te vullen. Ook wordt uw huisarts, indien u toestemming geeft hiervoor, op de hoogte gebracht van het behandeltraject.

werkwijze 2