Ik ben Janneke Van As en sinds 2003 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn opleiding tot psychiater heb ik in 2011 afgerond. Hoewel ik de studie geneeskunde niet ben begonnen met het idee dat ik psychiater zou worden, heeft de psychiatrische hulpverlening mij vanaf mijn eerste kennismaking geboeid. Inmiddels ben ik psychiater in hart en nieren. 

Als kind dacht ik er al over na wat een ander zou denken en voelen en hoe een ander nooit kan ervaren wat ik ervaar en andersom. In mijn werk ben ik altijd benieuwd ben waarom iemand doet wat hij/zij doet en als deze persoon hier last van heeft of het ook anders kan. Vanuit deze interesse was het logisch dat ik me heb gespecialiseerd in persoonlijkheidsstoornissen omdat deze problematiek gaat over het zelf en intermenselijk contact.

Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in de specifiek christelijke zorg, verslavingszorg, ernstige psychiatrische aandoeningen met sociale problematiek, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.  De ervaring die ik heb is heel breed, de laatste jaren heb ik mij vooral geschoold in trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Naast dokter ben ik schematherapeut en emdr therapeut. Ook volg ik momenteel de opleiding tot CVT-expert (CVT=chronische vroegkinderlijke traumatisering)

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen in lagere schoolleeftijd. Hun ontwikkeling meemaken is een voortdurende inspiratiebron voor mij.   

Ik ben Alinda Zuidhof en ben vanaf september 2020 verbonden aan GGZ Praktijk Barneveld, waar ik zal meewerken in de praktijk van Janneke. Wat ons verbindt is onze nieuwsgierigheid naar de mens en zijn of haar gevoelens en gedragspatronen. Zelf ben ik geboren op het Groningse platteland, waar ik opgegroeid ben met een zekere nuchterheid. Ik hou ervan om buiten te zijn, in de natuur, te ‘aarden’. En van daaruit anderen te inspireren om tot groei en bloei te komen. Mijn ontwikkeling als professional staat niet los van mijn ontwikkeling als mens en moeder. Ik heb in veel bronnen inspiratie mogen vinden, waaronder in de verslavingszorg, het onderwijs, de jeugdzorg en de forensische psychiatrie. Maar ook in de Bijbel, die voor mij persoonlijk een belangrijke inspiratiebron is. 
Ik geloof dat we gemaakt zijn om te leven in verbondenheid. Soms lukt het niet om je te verbinden met jezelf en/of met anderen, om wat voor reden dan ook. Ik help je graag ontdekken waarom je vast bent gelopen en wat nodig is om weer met opgeheven hoofd verder te kunnen. 
Ik ben BIG geregistreerd GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut (lid VGCt) en senior Schematherapeut. 
 
Mijn naam is Nicole van Nieuwenhuijsen. Getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Sinds 2003 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben gestart als verpleegkundige op de gesloten afdeling van een kliniek in Wolfheze. Daarna ben ik de opleiding verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg gaan doen en als sociaal psychiatrische verpleegkundige gestart in het ambulante werk, waarbij ik in de jaren op verschillende afdelingen van jeugd tot crisisdienst heb gewerkt. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige richt ik mij op de mensen en zijn omgeving. De omgeving kan veel invloed hebben o hoe wij als mens functioneren. In gesprekken kan het helpend zijn om daar aandacht aan te besteden en inzichtelijk te maken wat er in de interactie gebeurd, of hoe de interactie geinterpreteerd wordt. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in een team persoonlijkheidsstoornissen en heb ik mij kunnen specialiseren in de dialectische gedragstherapie (DGT) De DGT heeft raakvlakken met cognitieve gedragstherapie en mindfullness. Deze therapie pas ik veel toe in gesprekken. In maart 2020 heb ik de opleiding tot NLP Practitioner afgerond en in oktober start ik met de master om mij nog verder hierin te ontwikkelen. Naast mijn werk bij GGZ Praktijk Barneveld werk ik ook als praktijkondersteuner GGZ bij 3 huisartspraktijken.