28-10-2021:

Sinds 1 oktober hebben wij opnieuw uitbreiding met Gerlof Bokma. Hij is spv en systeemtherapeut. Aanvullend op een traject bij GGZ Praktijk Barneveld kan nu ook systeem therapie aangeboden worden. Daarnaast zal hij samen met Alinda Zuidhof en Janneke Van As een schemagroep starten. Binnenkort zal hij zich op de website voorstellen.

28-10-2021:

Wij merken dat afzeggingen tot nog toe niet Corona gerelateerd zijn. Het no show tarief wordt daarom opnieuw ingevoerd. Dit betekent dat wanneer u een afspraak binnen 24 uur afzegt of niet op de afspraak komt, u een rekening krijgt van 50 euro. Deze rekening kan niet bij de zorgverzekering gedeclareerd worden. We vragen u nog steeds om met klachten niet naar de praktijk te komen. Alternatieven voor een face to face contact worden geboden. 

22-08-2020:

Met veel plezier kondig ik aan dat GGZ Praktijk Barneveld per 1 september 2020 gaat uitbreiden. Alinda Zuidhof (GZ-psycholoog) gaat 2 dagdelen binnen de praktijk werken en Nicole van Nieuwenhuijsen (spv) gaat 1 dagdeel binnen de praktijk werken. Dit betekent ook dat het hulpaanbod uitgebreid wordt. Er wordt vanaf 1 september 2020 ook basis GGZ aangeboden! Ik heb alle vertrouwen in een prettige samenwerking!

  • Corona update:

GGZ Praktijk Barneveld volgt het landelijk beleid als het om het inperken van de verspreiding van het Corona virus gaat. Zij biedt de mogelijkheid tot diagnostiek en behandeling op locatie afhankelijk van de gezondheid en wensen van u en uw behandelaar. Ook e-health (bellen, mailen en beeldbellen) behoort tot de mogelijkheden om direct contact te voorkomen.  Wanneer u klachten heeft, vragen we u uitdrukkelijk niet naar de praktijk te komen. Het no-show beleid wordt niet gehanteerd.