22-07-2022: In verband met vakantie zijn wij beperkt bereikbaar. Vanaf 15 augustus zijn we weer aanwezig.

01-05-2021: 

Door veranderende wetgeving waren wij genoodzaakt een instelling te worden. In de zorg die we leveren veranderd er weinig maar achter de schermen is er inmiddels al veel veranderd. Bij een instelling horen andere kwaliteitsnormen dan bij een praktijk. Dit gaat vooral over het beschrijven van procedures en meer georganiseerd delen en elkaar feedback geven op wat we doen. Bij een instelling hoort ook een ander tarief. Tot 01-05-2022 declareerden we tarieven die hoorden bij een kwaliteitsstatuut II. Vanaf 01-05-2022 declareren we tarieven die horen bij een kwaliteitsstatuut III. De zorg die geleverd wordt kan door 1 zorgverlener worden gegeven (monodisciplinair) of door meerdere zorgverleners (multidisciplinair). Ook dit heeft invloed op het tarief. Onder praktisch / kosten en vergoedingen vind u meer informatie. Onze naam blijft wel hetzelfde. Onze instelling heet: GGZ Praktijk Barneveld.

28-10-2021:

Sinds 1 oktober hebben wij opnieuw uitbreiding met Gerlof Bokma. Hij is spv en systeemtherapeut. Aanvullend op een traject bij GGZ Praktijk Barneveld kan nu ook systeem therapie aangeboden worden. Daarnaast zal hij samen met Alinda Zuidhof en Janneke Van As een schemagroep starten. Binnenkort zal hij zich op de website voorstellen.

28-10-2021:

Wij merken dat afzeggingen tot nog toe niet Corona gerelateerd zijn. Het no show tarief wordt daarom opnieuw ingevoerd. Dit betekent dat wanneer u een afspraak binnen 24 uur afzegt of niet op de afspraak komt, u een rekening krijgt van 50 euro. Deze rekening kan niet bij de zorgverzekering gedeclareerd worden. We vragen u nog steeds om met klachten niet naar de praktijk te komen. Alternatieven voor een face to face contact worden geboden. 

22-08-2020:

Met veel plezier kondig ik aan dat GGZ Praktijk Barneveld per 1 september 2020 gaat uitbreiden. Alinda Zuidhof (GZ-psycholoog) gaat 2 dagdelen binnen de praktijk werken en Nicole van Nieuwenhuijsen (spv) gaat 1 dagdeel binnen de praktijk werken. Dit betekent ook dat het hulpaanbod uitgebreid wordt. Er wordt vanaf 1 september 2020 ook basis GGZ aangeboden! Ik heb alle vertrouwen in een prettige samenwerking!

  • Corona update:

GGZ Praktijk Barneveld volgt het landelijk beleid als het om het inperken van de verspreiding van het Corona virus gaat. Zij biedt de mogelijkheid tot diagnostiek en behandeling op locatie afhankelijk van de gezondheid en wensen van u en uw behandelaar. Ook e-health (bellen, mailen en beeldbellen) behoort tot de mogelijkheden om direct contact te voorkomen.  Wanneer u klachten heeft, vragen we u uitdrukkelijk niet naar de praktijk te komen. Het no-show beleid wordt niet gehanteerd. 

 

In